ŠKODA Ishøj

Pladeværktsted

Det er nemt at miste overblikket, hvis man bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. ŠKODA Ishøjs pladeværksted er godkendt af ŠKODA fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed. 

Du bestemmer selv hvor du vil have udbedret en skade

ŠKODA Ishøj er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel forlange, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation.

Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen.

Lånebil

Nogle forsikringsselskaber tilbyder gratis lånebil ved reparation af skader. Er det ikke tilfældet, kan du leje en bil hos ŠKODA Ishøj mens du venter på at din bil bliver færdig. Prisen er kr. 300,- pr dag og kun 75,- kr for hele perioden, hvis du er VIP-kunde

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis antennen for eksempel er indbygget i forruden, er det vigtigt at du får ruden udskiftet med en original.

Kontakt os på telefon 36 44 10 44 og få gode råd med på vejen.