ŠKODA Ishøj

Nyheder

Se de sidste nyheder fra Škoda her

Videotest: ŠKODA SCALA

Biltesteren har været ude at teste den nye ŠKODA SCALA. Hør l hans kommentarer til vores seneste premierebil i en spritny video.

FABIA med masser af udstyr til lav pris

Gør det behageligt for dig selv og tjek vores aktuelle tilbud på ŠKODA FABIA - bilen der byder på masser af plads til både passagerer og bagage.

Fornuft i stor SCALA

Det er Hvilkenbil.dk's betegnelse for den nye ŠKODA SCALA i en nylig test.

Beskyt din ŠKODA mod efterår og vinter

Efteråret er over os og det er tid til at tænke over, hvordan du beskytter din ŠKODA imod fugt og snavs i bagagerummet eller kabinen. Vi har en række skræddersyede løsninger, der ikke koster alverden.

Kom helt tæt på KAMIQ

ŠKODA KAMIQ er en urban SUV, som byder på fordelene ved en SUV i et markant ŠKODA design med præg af dynamiske former og sprøde kanter. Se videoen og få gennemgået den nye KAMIQ.

Danmarkspremiere på ny ŠKODA SUPERB

Den nye ŠKODA SUPERB har danmarkspremiere søndag 22. september hos ŠKODA-forhandlere over hele landet. Den har nyt design, masser af udstyr og priser fra 299.995 kr. inkl. 3 års service- og reparation

Skarp pris på den nye SUPERB med privatleasing

Vil du hellere privatlease end købe den nye SUPERB? Så er der mulighed for en skarp pris på SUPERB 1.5 TSI ACT 150 hk Style til 4.499 kr.* om måneden med en udbetaling på kun 9.995 kr.